Aldo Bernardi - Elekta-C
Aldo

Aldo Bernardi rasvjetna tijela čini kolekcija klasičnih i modernih lampi i lustera, izrađenih od mesinga i keramike, kao i inovativnih materijala.

Izrazita pažnja je posvećena kvaliteti, ljepoti materijala i potrebi reproduciranja proizvoda u bilo kojem željenom stilu koja ih je dovela do proizvodnje preko 400 modela svjetiljki; zidnih svjetiljki, visećih i podnih svjetiljki.

Sirovine su polazna i završna točka svih njihovih proizvoda; poštivaju ih i ne odvode ih u korištenju previše od njihove prave uloge. Iz dana u dan, eksperimentiraju, izazivajući sebe i osmišljavajući nove proizvode i stvarajući nove kreacije. Tijekom godina riskirali smo i pokušali razviti nove materijale za stvaranje novih proizvoda. Rezultati su različiti i interesantni oblici rasvjetnih tijela koji se ističu svojim posebnim ukrasima i rezultat su ručnog rada gdje je iskustvo vitalna dodana vrijednost.

Sustave rasvjete Aldo Bernardi karakterizira originalan dizajn, skladne kompozicije koje stvaraju zapanjujuće svjetlosne efekte. Uz osnovnu rasvjetu, sustavi nude niz dodatne opreme dizajnirane da vam pomogne u instalaciji i postavljanju vanjskog električnog sustava. To uključuje prekidače, konektore, razvodne kutije i omote kabela za napajanje, koji će se koristiti s vlastitim svjetiljkama i zidnim svjetiljkama.

Svjetiljke su čvrste i snažne te imaju nepogrešiv dizajn, što ih čini uistinu originalnim predmetima za ukrašavanje.

KATALOZI

aldo cover