Sustavi unosa video zapisa - Elekta-C
sustavi unosa

Sustavi unosa video zapisa


SUSTAV 200

SUSTAV 200

XIP SUSTAV

XIP SUSTAV

X1 SUSTAV

X1 SUSTAV

IP 360 SUSTAV

IP 360 SUSTAV

GSM SUSTAV

GSM SUSTAV

Sve funkcije koje nudi sustav pružaju se kodiranjem na iste dvije žice koje nose audio signal.

Prednosti i performanse - sve funkcije sa samo nekoliko žica

Kasnije se instalacija može proširiti bez dodavanja žica, što dodatno radi manje vremena i pruža brojne mogućnosti.

Audio bez buke: Za razliku od mnogih drugih sustava, BPT System 200 radi samo na istosmjernu struju, što zvuk oslobađa buke i zujanja općenito povezanih s korištenjem izmjenične struje.

Tradicionalni ili digitalni poziv: Standardni raspored tradicionalnog sustava poziva uključuje telefonsku žicu za svaki stan. Alternativna mogućnost korištenja iste opreme jest izrada digitalnog sustava poziva koji za poziv zahtijeva samo jednu žicu, a dijele ih svi primatelji. To se obično koristi za sustave većih blokova u kojima je cijena kabela skupa, a veliki broj tipki za pozive na ulaznoj ploči može se zamijeniti s jednom digitalnom pločom za pozive s LCD zaslonom.

Jednostavnim dodavanjem digitalnih kodnih jedinica u sustav analogni se sustav može pretvoriti i proširiti na gotovo bilo koju veličinu.

Koaksijalni kabel ili upleteni par. Izbor je vaš: Sve video jedinice dolaze s dva skupa terminala, tako da video signal može prenositi upleteni par za razliku od tradicionalnog koaksijalnog kabela ako je potrebno. Koristeći bilo koju opciju kabliranja, slika i dalje zadržava kvalitetu kakvu biste očekivali od BPT sustava.

Nove granice IXP sustava: od pojedinačne kuće do velikog stambenog kompleksa

Novi BPP XIP sustav koristi eternet distribucijsku mrežu kao glavno sredstvo za komunikaciju između svih pristupnika. To znači da se sustav može proširiti gotovo beskonačno, istovremeno održavajući tradicionalni sustav veze između ulaznih ploča i prijemnika.

XIP SUSTAV. NOVE ZNAČAJKE, PROŠIRENE FUNKCIJE Ova struktura čini instalaciju komponenti sustava brzom i jednostavnom. Pored toga, širi raspon modela može se odabrati za instalaciju u različitim točkama u sustavu. Korištenjem tradicionalnih kabela za povezivanje ulaznih ploča moguće je instalirati veze na duže relacije kao i spojiti točke do kojih postojeće podatkovne mreže ne mogu doći. Sustav također ima funkciju kontrole pristupa, koja nadzire i kontrolira sve pristupne točke u kompleksu, kao i niz recepcijskih usluga, koje dovršavaju funkcije koje pruža XIP.

OSOBINE SUSTAVA XIP

- Neograničena udaljenost ožičenja
- Recepcijska upravljačka ploča
- Koristi prijemnike i uzlazne stupove sustava X1
- Kompresija video zapisa H.264
- Dizajnirani za velike stambene komplekse
- Internetom se može upravljati na daljinu
- Podržava optičku vlaknu, radio veze i namjenske linije
- Kontrola pristupa s naprednim funkcijama

Od jednog doma do stana. Sustav X1 može se proširiti kako bi zadovoljio bilo koji zahtjev – broj prijemnika, udaljenost između različitih dijelova sustava i kontrolu ulaznih ploča

X1 sustav se može nadopuniti ugradnjom pomoćnih kamera, daljinskih pokretača i mnogih drugih značajki. Ovo je najpotpuniji sustav dostupan u pogledu fleksibilnosti i kontrole svih parametara za rad sustava, od trajanja tona poziva do prilagođavanja pomoćnih usluga za svaki pojedinačni prijemnik.

Glavne značajke:

- 1 Napajanje (12 DIN) za pokretanje cijelog sustava
- 3 ulazne ploče spojene u "zvjezdanoj" konfiguraciji
- 108 Prijemnici
- 8 analognih video kamera za video nadzor
- 500 različitih pristupa značkama sustava
- 500 različitih pristupnih kodova

PREDNOSTI NAPREDNE TEHNOLOGIJE

2 nepolarizirane žice: neponovljiv učinak, pokrivanje na daljinu, smanjeni troškovi

Jedan nepolarizirani dvožilni kabel može spojiti do 100 prijemnika: brza ugradnja i niski troškovi.

Funkcija samo-učenja: besprijekorna i svestrana

Sustav je dizajniran za jednostavno, brzo programiranje bez iritantnih DIP-sklopki ili drugih uređaja za konfiguraciju: nema mogućnosti pogreške, bez dodatnih troškova.

Funkcija parlafona: do 10 monitora bez dodatnog vodiča

Jedna ili više grupa prijemnika parlafona mogu se postaviti bez izmjene uspona.

Integracija s CCTV-om i kontrolom pristup

Sustav za ulazak u videozapis može se transformirati u aktivni sigurnosni sustav kuće.

X1 sustav: potpuno neobavezna

- Povjerljivost audio/video razgovora
- Samopovezanje/skeniranje ulaznih ploča i video kamera
- Oslobađanje zaključavanja vrata s promjenjivim vremenom aktivacije
- Poziv od slijetanja stepenica
- Prijenos poziva
- Pomoćni uređaji
- Sustav signal zauzet

OSTALE ZNAČAJKE:

- 108 poziva
- 2 Nepolarizirane žice
- Programiranje putem softvera
- Samoučenje
- Integracija s CCTV-om i kontrolom pristupa
- Intercom do 10 prijemnika
- Cijela opcija

Novi sustav za unos video zapisa koji odgovara svim instalacijskim okruženjima

GLAVNE ZNAČAJKE:

VIDEO SUSTAV ULAGANJA NA MOBILNE UREĐAJE: sustav za unos video zapisa uvijek na dohvat ruke Pomoću aplikacije Videoentry, CAME aplikacija razvijena za iPhones®, iPads®, pametne telefone i Android ™ tablete, možete upravljati audio/video pozivima iz elemenata IP360 digitalnog video ulaza izravno s vašeg mobilnog uređaja. Pored toga, jednostavnim dodirom možete aktivirati funkcije za otvaranje vrata, uključivanje rasvjete na stubištu, uključivanje funkcije privatnosti videozapisa, a sve se postiže programiranjem pomoćnih naredbi.

VIDEO SUSTAVI ZA ULAZ NA RAČUNALO: sustav za unos videa klikom miša CAME sustavom za unos video zapisa možete upravljati i uživati s vašeg kućnog ili uredskog računala pomoću posebnog softvera "Soft Receiver", dostupnog na USB stik uređaju ili CD-u.

KONTROLA PRISTUPA: Kontrola pristupa upravlja ulascima u strukturu kroz vrata koja upravljaju ulazne ploče. Za sustav za unos videozapisa nije potrebno instalirati daljnje uređaje. Postavljanje može biti osnovno, jednostavnim ručnim programiranjem ili naprednim, upotrebom softvera na računalu. Kroz web stranice za postavljanje možete stvoriti nove i naprednije funkcije kontrole pristupa povezane s pravima dodijeljenim svakoj korisničkoj grupi.

UREĐAJI KOJI SE AŽURIRAJU PUTEM RAČUNALA: CAME isporučuje softver za računala s kojim je moguće lako programirati sustav pomoću intuitivnog grafičkog sučelja. S našim softverom, rekonfiguriranje uređaja ili ažuriranje korisničkih imena može se odvijati bez potrebe za izravnom intervencijom u sustavu.

MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST

INTEGRACIJA LAN MREŽOM

Svi uređaji sustava IP360 mogu se spojiti na postojeće LAN mreže dodajući funkcionalnosti digitalnog sustava bez potrebe za posebnim ožičenjem. Sustav koristi Ethernet distribuciju kao svoju glavnu komunikacijsku strukturu. Ethernet mreža jamči gotovo beskonačno širenje sustava.

NEMA OGRANIČENJA

Maksimalna sloboda postavljanja bez tehničkih ili instalacijskih ograničenja. IP360 sustav nadmašuje sve granice tradicionalnih sustava za unos video zapisa, ne postavljajući ograničenja udaljenosti i broja različitih uređaja koji se mogu povezati, veličine mreže i istodobnih audio / video poziva.


VIDEO SUSTAVI ULAZA 360-stupnjeva IP

OTVORENI SUSTAV

IP360 u svijetu koji se brzo mijenja i koji stalno nudi nove tehnologije u potpunosti zadovoljava rastuće potrebe za pojednostavljivanjem i integracijom između različitih sustava. Korištenjem standardnih komunikacijskih protokola, sustav se otvara do beskrajnih mogućnosti primjene, omogućujući uporabu Bpt video ulazaka u multidivizijske sustave. To omogućava različitim uređajima u grupi međusobno komuniciranje i sa sustavima trećih strana koristeći zajednički jezik.

OBLAK orijentirana

Zahvaljujući mrežnoj vezi i bez potrebe za dodatnim uređajima, IP360 sustav za unos videa uvijek je povezan s internetom. Putem usluge Came Cloud omogućuje daljinsko pružanje korisniku niza naprednih značajki i omogućuje instalaterima nadzor nad instaliranim sustavima, brzo i sigurno intervenirajući, kad je to potrebno.

Koristeći GSM mobilnu ili fiksnu tehnologiju, ovaj je sustav dizajniran za aplikacije u kojima nije moguće instalirati sustav žičanih vrata

GSM ili PSTN?

Globalni sustav mobilne komunikacije (GSM) omogućava digitalnim mobilnim telefonima uspostavljanje veze s pružateljima usluga mobilne telefonije. Kao i vaš mobilni telefon, naš GSM ulazni sustav koristi SIM karticu, telefonski broj i davatelja usluga tako da se može povezati s bilo kojim telefonom i bilo gdje.

Javna komutirana telefonska mreža (PSTN), koja se često naziva i fiksna mreža. Baš kao i standardni telefon u vašem domu, naš PSTN (fiksni) ulazni sustav mora biti povezan s vlastitom kabelskom telefonskom linijom * i imati vlastiti telefonski broj kako bi mogao komunicirati kao što to zahtijeva vaše programiranje na bilo koji telefon, bilo gdje. PSTN proizvodi idealno su prilagođeni aplikacijama u kojima nije moguće ostvariti GSM povezivanje.

Tehnologija koja se temelji na telefonu idealna je za uporabu u okruženjima gdje je prevelika udaljenost između ulaza sa vratima i glavne zgrade ili aplikacija u kojima ulazni panel mora nazvati konvencionalni ili mobilni telefon.

Paleta GSM ulaznih ploča uključuje verzije svih BPT ulaznih ploča kao i VR i mesingane ploče proizvedene u Velikoj Britaniji po najvišim standardima. Uređena jedinica također se može proizvesti prema svakom zahtjevu.