Ulazne ploče - Elekta-C

ULAZNE PLOČE MTM

MTM ima izuzetno opsežno modularno područje: opremljen je modulima koji djeluju na 5 različitih sustava i koji omogućuju obavljanje brojnih funkcija.

Osnovni dizajn čini vanjsku jedinicu atraktivnom na svim površinama i ujedno je funkcionalna u svakodnevnoj uporabi. Aluminijska satenska završna obrada osigurava svjetlinu i dugo trajanje, a usredotočenost na detalje omogućila je male dorade kao što su eliminacija rupe zvučnika i dual boje pozadinskog osvjetljenja tipki.

- Raspon modularnih ulaznih panela

ULAZNE PLOČE MTM VR

Čvrsti i elegantni materijali snažne su točke MTM VR serije, modularne ulazne ploče koja se ističe.

Iste razine performansi i elektroničkih modula kao u MTM "sestrinskoj" verziji, ali dodatno sadrže materijal zaštićen od vandalizma: Zamak okviri i poklopci, sigurnosni gumbi i sigurnosni vijci osiguravaju vrlo visok stupanj - IK09 - zaštite od udara.

- Modularni panel za ulazak sa zaštitom od vandalizma

ULAZNE PLOČE THANGRAM

Tražite osobnost, eleganciju i fleksibilnost? Thangram je ulazna ploča za vas.

Ova polu modularna serija omogućuje vam prilagođavanje funkcionalnih i estetskih dijelova. Pruža i tipkovna i digitalna rješenja, uključujući i digitalnu verziju s ugrađenom kontrolom pristupa.

- Polu-modularni monolitni panel

ULAZNE PLOČE LITHOS

Lithos je naš ulazni panel za male stambene zgrade.

Lithos predstavlja mnoštvo tehnologije s brušenim nehrđajućim čeličnim AISI 316L završetkom. Proširivo i do 4 poziva. Njegova nevjerojatna jednostavnost i elegancija poboljšavaju njegovu čvrstinu; s IP54 zaštitnom ocjenom. Objektiv "širokih očiju" daje izvrsne performanse, a dolazi s signalnim mikroprocesorom, pružajući širokokutni otvor i zum. Spreman za ugradnju u zid, jednostavno dodajte 2 pribora kako biste ga ugradili.

- Monolitni ulazni panel s tipkama, proširivim na 4 poziva

ULAZNE PLOČE TARGHA

Nedostižna modularnost ‘Targha’ ulaznih jedinica, kombinirana sa ograničenim brojem kodova dopušta vam da sami krojite rješenja prema vlastitim potrebama. Montira se kao nadžbukna ili podžbukna, vertikalna ili horizontalna ulazna jedinica. Izrađuje se od anodiziranog aluminijai dostupna je u 3 boje.