ODLAGAČ KARTICA - Elekta-C
Odlagač-web

ODLAGAČ KARTICA

Radni napon: AC 220V 士 10%

Maksimalna snaga: 30A

Maksimalno opterećenje: 6600W

"stand by" potrošnja: 0.01W

Odgoda isključenja: 15 - 30 sekundi

Signalno svjetlo: DA (led lampica)

Materijal: negoriva plastika

Boja: bijela/plavo ili crveno led osvjetljenje

Dimenzije: 86x86x48mm (oko 30mm u zidu)

Garancija: 1 godina

Odlagač kartica je uređaj s dvostrukom funkcijom - služi kao zidni odlagač za digitalni ključ (karticu) i daleko važnije od toga osigurava štednju energije kroz automatsko isključivanje potrošača po izlasku gosta iz sobe. Po pravilu se uređaj montira na zidu neposredno uz vrata, a služi kao glavna elektro sklopka sobe.

Kada je (odgovarajuća) kartica u odlagaču uključuje se električna energija te se pokreću svi potrošači: tv, rasvjeta, klima, itd. Na ovaj način se štedi velika količina energije jer su uređaji isključeni kada korisnik nije u sobi. Uređaj ima automatski tajmer koji isključuje trošila 15 sekundi po vađenju kartice iz uređaja što daje korisniku dovoljno vremena za ugodan/osvijetljen izlazak iz sobe. Uređaj je u potpunosti kompatibilan s Yale GATEMAN karticama. Kada je (odgovarajuća) kartica u odlagaču uključuje se električna energija te se pokreću svi potrošači: tv, rasvjeta, klima, itd. Na ovaj način se štedi velika količina energije jer su uređaji isključeni kada korisnik nije u sobi. Uređaj ima automatski tajmer koji isključuje trošila 15 sekundi po vađenju kartice iz uređaja što daje korisniku dovoljno vremena za ugodan/osvijetljen izlazak iz sobe. Uređaj je u potpunosti kompatibilan s Yale GATEMAN karticama.

Specifičnost ovog uređaja je da mu nije potrebna dodatna infrastruktura u sustavu (sklopke, dodatni releji i slično) jer sam ima dovoljan kapacitet za samostalno prekidanje voda opterećenog s do 6,6 kw tj do 30 A. Jedina nužna stvar za ugradnju uređaja je da se mora osigurati vod s 3 žice od minimalno 2.5 mm2 . Moguća je nadžbukna ili klasična ugradnja.

kont