Uvjeti za kategorizaciju - Elekta-C
uvjeti-za-kategorizaciju-2019_Velika

UVJETI ZA KATEGORIZACIJU


Prema Pravilniku o razvrstavanju, kategorizaciji i posebnim standardima ugostiteljskih objekata, hoteli visokih kategorija moraju zadovoljiti određene vrlo visoke standarde. Elekta-C vam nudi pomoć u zadovoljavanju tih standarda.

Kroz naš asortiman nudimo protupožarne i protuprovalne-alarmne sustave, sustave videoparlafona i videonadzora; kompletni program za električne instalacije, od kabela do prekidača, utičnica, utičnica za brijače aparate, odgovarajuće rasvjete i regulatora za rasvjetu (uz mogućnost daljinskog upravljanja); stroj za čišćenje obuće; sustav kartičnog otvaranja vrata, odnosno pristupa karticom i uštede energije, te brojne druge proizvode i usluge.

Naš tim inženjera će, u dogovoru s Vama, osmisliti sustav koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama, na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

STROJ ZA ČIŠĆENJE OBUĆE

Model Easy Comfort

Stroj za čišćenje - poliranje obuće dostupan svakom javnom i privatnom objektu. Dostupan sa skladišta - samo u grafitno sivoj boji, s automatskim dozatorom sjajila za obuću, kao i svi napredniji modeli. Stroj za čišćenje obuće dostupan svakom javnom i privatnom objektu.

Dimenzije: cm (duljina, dubina, visina): 49 x32 x 31
Težina: 10 Kg
Dostupan sa skladišta (samo u grafitno sivoj boji)

S automatskim dozatorom sjajila za obuću, kao i svi napredniji modeli.
U cijenu je uključena 1l bezbojnog sjajila za obuću.
Cijena: VPC 2.190,00 kn

U ponudi imamo i naprednije modele koje isporučujemo po upitu.

prekidaci-i-prikljucnice-2019
parlafonija-2019
kontrola-potrosnje-kontrola-pristupa-2019