VIBIA - Elekta-C
web naslovna 2-01

Vibia je nastala da bi stvarala prekrasne ugođaje, koristeći dizajn rasvjetnih tjela kao smislen odgovor koji ima pozitivan utjecaj na ljudsko iskustvo

Vibia rasvjeta

Vibia je nastala da bi stvarala prekrasne ugođaje, koristeći dizajn rasvjetnih tjela kao smislen odgovor koji ima pozitivan utjecaj na ljudsko iskustvo. Ljude stavlja u središte svega što radi: njihove osjećaje, njihove želje i na kraju njihovu dobrobit. Elegantna, senzualna i univerzalna, Vibia govori jezikom emocija koji nas povezuje sa svijetom.


Bolji prostori za bolji život

Vibia prepoznaje dizajn interijera kao temelj kulture kvalitete življenja; učinkovit dizajn stvara osjećaj ljepote i sklada koji se međusobno nadopunjavaju u kreiranju ugodnijeg i boljeg načina života.

Pruža alate pomoću kojih profesionalci u dizajnu stvaraju prekrasne prostore u kojima se može uživati u svakoj situaciji i u bilo koje vrijeme.

Teži univerzalnom i elementarnom dizajnu koji ima pozitivan utjecaj na čovječanstvo i koji stvara trajnu vrijednost tijekom vremena.

Dizajn koji prelazi okvire rasvjete

Vibia teži revoluciji rasvjete, kršeći njena pravila uvođenjem nove, holističke i ekspanzivne vizije koja nadilazi svjetlost i uključuje materijalnost, kompoziciju i korištenje prostora.

Vjeruje da se tek kada se ova četiri stupa dizajna interijera spoje u harmoniji, može uistinu stvoriti duboki osjećaj dobrobiti.

KATALOZI

flat-02
MayfairMini-01
ghost-03
Plusminus-04
general-05