Sustavi kućne automatike - Elekta-C
by-me_Velika

BY-ME KUĆNA AUTOMATIKA


BY-ME sustav omogućava kombinaciju djelomične ili potpune automatizacije nad električnim funkcijama u Vašem domu, uredu i drugim objektima. Dizajniran je da bude kompatibilan sa svim vrstama domova i života, čineći naš svakodnevni život lakšim i udobnijim.

Sigurnost i zaštita, udobnosti, uštede energije, komunikacija i video nadzor integrirani u jedinstveni sustav koji se kontinuirano prilagođava promjenjivim zahtjevima korisnika. BY-ME sustav preuzima brigu i kontrolu nad svim funkcijama u stanu, obiteljskoj kući, uredu, hotelu i svakom drugom objektu namjenjenom za boravak ljudi. BY-ME je kompatibilan s Konnex mrežama te jamči povezanost s tisućama proizvoda.

SIGURNOST I ZAŠTITA

SIGURNOST I ZAŠTITA

UDOBNOST

UDOBNOST

UŠTEDA ENERGIJE

UŠTEDA ENERGIJE

KONTROLA

KONTROLA

KOMUNIKACIJA

KOMUNIKACIJA

Povećava sigurnost i zaštitu

Vimar BY-ME sustav pomaže znatno povećati sigurnost i zaštitu unutar i oko kuće, integrirajući sve komponente instalacije u jedan sustav koji maksimizira performanse i upozorava na predstojeću opasnost.

Korištenje jednog BUS kabela omogućuje integraciju:

  • Prirodni plin / UNP / ugljični monoksid, dim i detektira curenja vode.
  • Detektori pokreta koji aktiviraju zvučni alarm i slanje tekstualnih poruka upozorenja od neželjenih upada. Ovaj tip uređaja može obavljati različite funkcije za koje je dizajniran: u stvari detektor pokreta može se koristiti za uključivanje ili isključivanje svjetla, senzori za prozor se mogu koristiti za automatsko uključivanje/isključivanje klima uređaja ili centralnog grijanja.
  • Kamere za postavljanje CCTV nadzornog video sustava. Kontrola preko mobitela, monitora na kontrolnoj ploči, PC-a, tableta ili televizijskog ekrana.

Svaka soba odgovara vašim željama

Jednostavno dodirnite zaslon multimedijske videozapise i za nekoliko trenutaka, za svaku sobu u kući, možete učitati jednu od 32 različite kombinacije temperature, osvjetljenja i udobnosti, konfigurirane prema dnevnim potrebama, posebnim prigodama, nepredviđenim potrebama ili čistom osobnom užitku.

by-me_udobnost

BY-ME sustav automatski intervenira kada su zadane vrijednosti prekoračene, kako bi se spriječio rizik od nestanka struje zbog preopterećenosti. KOrištenjem BY-ME sustava omogućava se velika ušteda energije, povećanje ugodnosti života, slobodnog vremena i smanjenjem briga oko svakidašnjih zadataka (zalijevanja cvijeća i vrtova, paljenja vanjske rasvjete, zatvaranja prozora i roleta prije spavanja…).

Uštede u poslovnim prostorima

Ako ste pak u uredu i Vaši zaposlenici ne vode brigu o uštedi energije, jednostavno kreirajte scenarij koji će svaki dan nakon radnog vremena pogasiti rasvjetu i grijanje, a ujedno će aktivirati protuprovalni alarmni sustav.

Centralizacija sustava

Cijeli sustav se može programirati i mijenjati u bilo koje vrijeme, što znači da se sve funkcije instalirane u kući (alarmni sustav, rasvjeta, klima, automatizacija, kontrola potrošnje i sl.) mogu pratiti i upravljati centralno s upravljačke jedinice, ili lokalno preko zaslona osjetljivog na dodir, PC-a ,tableta. Ova centralizacija svih aplikacija drastično pojednostavljuje kontrolu kućne automatizacije te štedi vrijeme i resurse.

Komunikacija ne poznaje granice

Kada ste kod kuće, možete pratiti cijeli sustav iz LAN ili WI-FI mreže, a uz zaslon osjetljiv na dodir i ploče za ulaz vrata, ništa što se događa vani neće proći neopaženo.

Kada ste vani, možete razgovarati s kućom putem interneta s računala, pametnog telefona ili tableta najnovije generacije, kao što su iPhone i iPad.

KATALOZI

smart-home-building-katalog