Unutarnje jedinice - Elekta-C

Video

Unutarnje jedinice XTS

Želite li dizajnerski proizvod s puno tehnologije? Odaberite XTS.

Ovo je nova paleta sustava video ulaza, dostupnih sa 7 i 5-inčnim monitorima i potpunim zaslonom osjetljivim na dodir. Minimalni dizajn i kvaliteta materijala povećavaju njegovu eleganciju, bez obzira da li se odlučite za bijelu ili crnu verziju. Stakleni ekran visoke rezolucije sa noćnom vidljivosti osigurava savršen pregled u svim uvjetima osvjetljenja. Imajući WiFi, i u verzijama X1 i IP, XTS je najbolji izbor za upravljanje video parlafon sustavom i otvaranje ulaznih vrata putem pametnog telefona.

  • Video parlafon sa zvučnicima i zaslonom osjetljivim na dodir

Unutarnje jedinice FUTURA

Želite uhvatiti svaki detalj kada netko zvoni na vratima? Odaberite Futuru.

Zahvaljujući 7" zaslonu, grafičkom sučelju i navigacijskim tipkama osjetljivim na dodir, ovaj unutarnji prijemnik revolucionira način upravljanja video parlafon sustavima. Dostupan je u 2 boje, crnoj i bijeloj i 3 modela, u rasponu od najjednostavnijeg X1 do više naprednog IP. Pogodan je za bilo koji stambeni ili poslovni položaj. Među mnogim funkcijama dobivate i pomoćne kontrole, gumb "Panika" i parlafon pozive.

IP inačica ističe se svojim videom uživo s IP kamere, snimanjem audio/video poruka od strane službe odgovaranja i primanjem tekstualnih poruka putem parlafona.

  • Video parlafon sa zvučnikom i 7" LCD zaslonom

Unutarnje jedinice AGATA VIDEO

Želite li vidjeti jasno i još uvijek imati slušalicu? Odaberite Agata Video, našu liniju video parlafona sa slušalicom. Elegantni dizajn, sjajna bijela boja, 3.5" zaslon u boji i brojne funkcije.

Agata Video dolazi u dvije verzije: osnovnoj kućnoj i verziji za zgrade (od 1 do 8 parlafona i tipka "Panika" za hitne pozive prema recepciji zgrade). Također u verziji za zgrade postoji mogućnost spajanja s lokalnim napajanjem. Svi modeli imaju dvije tipke s plavim pozadinskim osvjetljenjem za aktiviranje glavnih funkcija. Postavke su jednostavne za upotrebu i podijeljene u tri kategorije: boja, svjetlina i glasnoća zvona.

Unutarnje jedinice PERLA VIDEO

Želite vidjeti jasno bez slušalice? Odaberite Perla Video, naš jedinstveni, elegantno dizajnirani parlafon sa zvučnikom.

Središnje plavo pozadinsko osvjetljenje služi za aktiviranje brojnih dostupnih funkcija. 3.5-inčni LCD zaslon osigurava sjajne boje i izvrsnu kvalitetu videozapisa. Dostupan je u 2 boje, crnoj i bijeloj. Perla Video je posebno prikladan za parlafonske sustave zgrade. Ima do 8 parlafon poziva i tipku "Panika" za hitne pozive prema recepciji zgrade.

  • "Handsfree" i video ulazni parlafon

Unutarnje jedinice OPALE

Tražite diskretno, ali elegantno minimalističko rješenje? Odaberite Opale.

Zaslon osjetljiv na dodir od 4.3 " u širokoj verziji omogućuje vam lako pregledavanje mnogih ponuđenih funkcija. Prepoznatljivo centralno biranje i dvije glavne tipke s plavim pozadinskim osvjetljenjem upravljaju glavnim funkcijama. Funkcija telefonske sekretarice vrlo je korisna kada niste u mogućnosti odgovoriti. Opale je posebno prikladan za postavke apartmanskog bloka, jer je opremljen s 8 parlafon poziva i tipkom "Panika" za hitne pozive prema recepciji. Opale dolazi u standardnoj ili širokoj verziji, a za obje možete birati između bijele ili crne boje.

  • Video paralfon sa zvučnicima s 3.5'' i 4.3'' LCD zaslonom
  • Video parlafon sa zvučnicima s LCD zaslonom

Audio

Unutarnje audio jedinice AGATA

Sviđaju vam se slušalice? Agatha Audio je naš video parlafon sa slušalicom i raznim postavkama.

Elegantno dizajnirani tako da se s kvalitetnim komponentama prilagođava svim korisnicima, a izgled mu krasi sjajni bijeli završetak.

Agata Audio dostupan je u tri verzije: osnovna, napredna (opremljen polugom za isključivanje/podešavanje alarma) i za zgrade (od 1 do 10 parlafona, s tipkom "Panika" za hitne pozive na recepciju i ručicom za isključivanje/podešavanje alarma).

Unutarnje audio jedinice PERLA

Ako preferirate samo audio komunikaciju, Perla Audio je pravi proizvod za vas.

Elegantan središnji točkić s plavim pozadinskim osvjetljenjem omogućava aktiviranje mnogih dostupnih funkcija. S dvije dostupne boje, crnu i bijelu, Perla Audio sadrži 2 parlafon poziva i 2 tipke za aktiviranje pomoćnih funkcija. Prikladne postavke zvona, potpuno isključenje i vizualno upozorenje kada su isključene.