Tvrtka - Elekta-C
tvrtka-elekta-c-2019_Velika

ELEKTA-C


Elekta–C je vaš partner u projektiranju i izvođenju elektroinstalacija (uključujući sustave 'pametnih kuća', rasvjetu i audio i video parlafonske instalacije).

Proizvodi koje nudimo visoke su kvalitete, a asortiman pokriva sve što je potrebno za elektroinstalaciju u zgradama, kućama, stanovima, hotelima i poslovnim prostorima. Također, u našim prodajnim jedinicama u Splitu, Šibeniku i Supetru možete pronaći širok izbor komercijalne dekorativne i tehničke rasvjete (fluorescentne, halogene i klasične), svih vrsta izvora svjetlosti, prigušnica i transformatora.

VIZIJA

Težimo biti vodeća tvrtka u području elektro-instalacijskog materijala, parlafonskih sustava i rasvjetnih tijela u regiji, partner koji sluša, pomaže, savjetuje, prepoznatljiv po kvaliteti proizvoda i usluga.

MISIJA

Kontinuirani rast temeljen na usvajanju novih znanja i tehnologija uz stalnu težnju da budemo mjesto na kojem uz pomoć kvalitetnih i stručnih zaposlenika naši klijenti mogu pronaći sve što im je potrebno za primjerenu i kvalitetnu elektro-instalaciju.

POLITIKA KVALITETE

Koristeći tradiciju i najbolja iskustva svog dosadašnjeg rada i razvoja, poduzeće ELEKTA-C se opredijelilo za način djelovanja na tržištu prema kojem će biti prepoznato kao organizacija koja svojim kupcima nudi profesionalnu uslugu i provjerenu kvalitetu proizvoda. Osposobljeni i motivirani zaposlenici svojim profesionalnim radom doprinose stvaranju povjerenja u kontaktu s poslovnim partnerima i krajnjim kupcima, a Kao pomoć u ostvarenju naših opredjeljenja primjenjujemo sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001/2008.

Ocjenu uspješnosti našeg rada daju naši kupci i dobavljači, pa stoga svako njihovo kritičko a dobronamjerno mišljenje i sugestiju primamo i predstavlja nam osnovu za stalno poboljšanje naše kvalitete. Na taj način želimo da ELEKTA-C ostane uspješno poduzeće s profitabilnom realizacijom, na zadovoljstvo naših poslovnih partnera, vlasnika, zaposlenika i šire društvene zajednice.

Ova načela ugrađena su u sve radnje i postupke poduzeća.

OSNOVNI PODATCI

ELEKTA-C D.O.O.
Smiljanića 2
21000 SPLIT - HRVATSKA
OIB: 17708664252

Sud upisa: Trgovački sud Split, MBS: 060088922, član uprave: M. Hajdić,
Temeljni kapital: 792.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti