NEVE - Elekta-C

NEVE

Talijanski dizajn - međunarodni standardi

Neve program donosi još veću funkcionalnost, modularnost i šarolikost: Neve je upotpunjen, no bez kompromisa u vidu standarda vrijednosti, dizajna i kvalitete koji karakteriziraju svaki proizvod Vimar. Proizvod s talijanskim dizajnom, međunarodnim standardima i međunarodnom modularnošću.

Vimar Neve odlikuje se ergonomičnim, prstima prilagodljivim tipkama; tankim i dinamičnim maskama. Neve je talijanski dizajn bez premca, dizajniran za cijeli svijet, sa standardima i modularnošću koja olakšava instalaciju u svakoj situaciji.

NEVE ZNAČAJKE

Konkurentna kvaliteta

Vrijednost Vimarovih proizvoda je neosporna, ali novost je cijena programa NEVE. Dizajniranu za svjetsko tržište, Vimar nudi kvalitetu svjetskog imena dostupnu svima.

Naglasak na sigurnosti

Sigurnost je važna, posebno za našu djecu. Neve vas u tom pogledu čini potpuno bezbrižnima i sigurnima, a sigurna djeca čine roditelje sretnima. Zahvaljujući funkciji NEVE SICURY, specijalni unutarnji zatvarač sprječava slučajne kontakte s izvorom napajanja.

Pravi izbor za vaš dom i posao

NEVE također ima rješenja za telefon, fax i internet; proizvodi vrhunske kvalitete prijema osiguravaju da vaš dom i ured posjeduju najbolju (kvalitetom i izgledom) opremu na tržištu.

NEVE UP. Dizajnirano za vas!

Serija Neve evoluira u Neve Up. Neve Up sadrži iste okvire i mehanizme za montiranje, ali s obnovljenim stilom kako bi išli u korak s trendovima. Uvođenje novih završnih obloga - od sjajne, do satenske, omogućuje nove kombinacije koje će zadovoljiti najraznovrsnije ukuse. Pored tradicionalne bijele boje, kontrole i utičnice sada su dostupne i u mat crnoj verziji.

Neve Up je redizajniran tako da se uklapa bez obzira na kontekst: široka i svestrana paleta uređaja sukladna je glavnim međunarodnim standardima kako bi ponudila univerzalna rješenja s novim pokrovnim pločama koje, zahvaljujući samom montažnom okviru, mogu zamijeniti dosadašnje Neve pokrovne ploče.

Neve Up je pametan.

Neve Up je pametan Jednosmjerne sklopke, pokrovne ploče i okviri za montažu stvaraju sveobuhvatan sustav koji pruža više mogućnosti za stvaranje ili ažuriranje vašeg idealnog ožičenja na svestran, modularan i pametan način. Neve Up je u stvari sada također pametan! Jednostavno zamijenite tradicionalne jednosmjerne sklopke u postojećem sustavu s Vimar-ovim novim digitalnim uređajima, a zatim ih napajajte: dvosmjerne sklopke, aktuatori za rolete i zavjese, kontrola temperature, aktuatori za utičnice povezane s Bluetooth® bežičnom tehnologijom i Zigbee® . View Wireless sustav idealno je rješenje za renoviranje ili pojačanje funkcija postojećeg sustava, a također je korisno sredstvo podrške starijim osobama i osobama s ograničenom pokretljivošću.

KATALOZI

neve-up-katalog