PLANA - Elekta-C

PLANA

jednostavnost kao stil života

Vimar Plana odlikuje se jednostavnošću i suštinskim dizajnom. Meke, esencijalne linije lako se uklapaju u različite interijere. Idealno je rješenje za stambene i poslovne prostore.

Plana je jednostavna za instaliranje: racionalna, neposredna i intuitivna. Odgovara na svaki instalacijski i estetski zahtjev brojnim tipovima naredbi: nagibnim, te naredbama s infracrvenim zrakama, radiofrekvencijskim i naredbama osjetljivim na dodir. Sve njih odlikuje tehnološka preciznost za koju jamči Vimar.

PLANA ZNAČAJKE

Minimalistička estetika

Dizajn linije Plana ističe se geometrijom koja je lagano zaobljena u kutovima i jasna u dimenzijama. Rješenja Vimar Plana programa odlikuju se naglašenom ravnotežom oblika, idealnom za ljubitelje minimalističke estetike. Tipke su dostupne u bijeloj ili srebrnoj boji, te omogućavaju maksimalnu slobodu kombiniranja s pokrovnim pločama uklapajući se do savršenstva u svaki stil interijera.

Naglasak na udobnosti

Kroz Plana program osmišljena je kompletna paleta proizvoda za poboljšanje kućne udobnosti:

  • vremenski termostati
  • automatski IR prekidači
  • domotika (kućna automatika)
  • elektroničke i domotičke (kućna automatika) komande

Elektroničke i domotičke komande

Osim tradicionalnim elektromehaničkim naredbama, Plana raspolaže uređajima opremljenima naprednim tehnologijama, kao što su domotičke naredbe koje se mogu integrirati u sustav kućne automatike ili automatike zgrada radi reguliranja svjetala, roleta, radi upravljanja električnim opterećenjima ili za upravljanje scenarijima i događajima kao što su radiofrekvencijske naredbe kojima ne trebaju električno napajanje ili baterije.

KATALOZI

plana-katalog