ARNOCANALI - Elekta-C
arnobg

Naš asortiman Arnocanali koji se sastoji od PVC i aluminijskih kanala može se pohvaliti nebrojenim prednostima ugradnje i raznim veličinama profila.

Naš asortiman Arnocanali koji se sastoji od PVC i aluminijskih kanala može se pohvaliti nebrojenim prednostima ugradnje (zid, pod, strop, pod-pod, spušteni strop) i raznim veličinama profila, s jednim ili više odjeljaka koji omogućuju pravilno odvajanje linija u skladu sa svim regulatornim standardima . Uz to, svaki profil je dizajniran za broj kabela prema zahtjevima kupca. Mogu biti opremljeni modulima i razvodnim kutijama.

Asortiman industrijskih kanala Arnocanali sastoji se od serije u Pvc-u, Pvc-a M1 i serije od čelika. Obje su opremljene s bezbroj dodataka koji omogućuju bilo koju vrstu instalacije. Na temelju okruženja u kojem se upotrebljavaju (petrokemija, automatizacija, off-shore platforme, obnovljivi izvori energije itd.), možete odabrati PVC ili čelične trase. Svi su sustavi prikladni za zidne, viseće ili podne instalacije. Oni su u skladu s europskim propisima i certificirani su od glavnih međunarodnih agencija koje proizvodu daju maksimalnu pouzdanost.

KATALOZI

arnocanali-katalog