MALPRO - Elekta-C
malprocover

Profili od nezapaljivog elastičnog PVC materijala kojega je lako rezati ili kidati bez rizika od pucanja.

U prodajnom programu Elekte-C nalaze se i vrlo povoljne, podne i zidne plastične kanalice češkog proizvođača MALPRO. Profili su napravljeni od nezapaljivog elastičnog PVC materijala kojega je lako rezati ili kidati bez rizika od pucanja.

Konstrukcija žljeba, pri zatvaranju postolja kanalice poklopcem, nudi pouzdan i siguran spoj, a poklopac se može sa lakoćom odvojiti bez rizika od oštećenja profila. Također u ponudi MALPRO programa su i poklopci podnih kanalica u boji drva kojima uspješno možete zamjeniti kutne letve.

Pogodne su za pokrivanje svih vrsta izoliranih kabela i vodiča

Plastične kanalice MALPRO dizajnirane su da pokriju i mehanički zaštite kabele i vodiče za unutrašnju električnu instalaciju. Njihove dimenzije pogodne su za pokrivanje svih vrsta izoliranih kabela i vodiča, bilo naponskih ili komunikacijskih, a kako bi se osigurala njihova zaštita od utjecaja vanjske okoline.

Kanalice su izrađene od otpornog PVC-a:

  • nivo zapaljivosti B (vatrootporni materijal sa UV filtrom)
  • mogu se koristiti za baze s nivoom zapaljivosti od A do C3
  • za primjenu unutar temperaturnog raspona -5 °C do 60°C
  • visoko mehanički i kemijski otporne

Mogu se lako rezati ili piliti bez rizika od lomljenja. Struktura poklopca i utora osnove osigurava pouzdano i sigurno zatvaranje, poklopac se može lako ukloniti bezbroj puta bez rizika da će se profil oštetiti i tako ograničiti njegova funkcija.

U bijeloj boji i svim dimenzijama (vidi katalog) dostupne su za promptnu isporuku sa našeg lagera, dok se u tri nijanse smeđe i sivoj boji mogu dobiti po narudžbi.

KATALOZI

malpro-katalog