LINEA - Elekta-C

LINEA

redizajnirana energija

Vimarova jedinstvena linija Linea napokon je dostupna i u našim trgovinama.

S Lineom je talijanski proizvođač u pravom smislu riječi redizajnirao energiju. Novi dizajn odlikuje se nenametljivim oblicima i prepoznatljivim profilom koji ga čini uistinu jedinstvenim.

Linea ZNAČAJKE

Savršeno usklađene tipke s pomoću patentirane in-line tehnologije

Nakon aktiviranja, tipka se vraća u svoj izvorni položaj, jamčeći savršeno poravnanje u svakom trenutku zahvaljujući patentiranoj In-line tehnologiji

Prepoznatljivi profil tipke povećane širine i blage zaobljenosti koji uključivanje čini intuitivnim.

Blaga zakrivljenost i velikodušna površina od 53 milimetra olakšavaju pronalaženje prstima i generiraju ugodni taktilni svileni efekt koji pruža posebna završna obrada.

Detalj svjetla.

Dva elegantna načina pozadinskog osvjetljenja: stilizirani kvadratić na standardnoj tipki ili okomiti snop svjetla u posebno dizajniranoj tipki koji stvara mekani sjaj na pokrovnoj ploči i šarmantan svjetlosni učinak na zidu.

Udobnost, energetska učinkovitost i sigurnost

Linea je rođena pametna: više od 200 funkcija zadovoljava potrebe suvremenog života: udobnost, energetska učinkovitost i sigurnost. Idealno je rješenje za rekonstrukciju, poboljšanje funkcionalnosti postojećeg sustava ili u slučaju ugradnje novog sustava. Jer, zahvaljujući sustavu View Wireless, postavke se mogu jednostavno preoblikovati i ažurirati bez potrebe za zidarskim zahvatima: za kontrolu i upravljanje svjetlima, roletama, temperaturom u svakoj sobi, pristupima i razinama potrošnje energije na daljinu putem jednostavne aplikacije na pametnom telefonu (tabletu) ili glasovno upravljanih 'pomoćnika'. Linea dolazi u tri različite varijante boje. Čista, svijetla bijela priziva jednostavne, otvorene prostore; canvas je topla i prirodna zemljana nijansa, dok crna crpi svoju inspiraciju iz mineralnih materijala, za kreiranje prostora s odvažnom osobnošću.

KATALOZI

Linea naslovna-01