Plastični kanali i cijevi - Elekta-C
plasticni-kanali-cijevi-2019_Velika

PLASTIČNI KANALI I CIJEVI


Kod kućnih instalacija, uredskih ili skladišnih prostora u kojima je potrebno dodati novi elemenat instalacije, a ukopavanje nije opcija, rješenje predstavlja provlačenje kabela kroz plastične kanalice. Kanalice mogu biti različitih dimenzija i boja, s opcijom postavljanja na zid i učvrščivanja s vijcima ili samoljepljivom trakom.

U prodajnom programu Elekte-C nalaze se i vrlo povoljne, podne i zidne plastične kanalice češkog proizvođača MALPRO. Profili su napravljeni od nezapaljivog elastičnog PVC materijala kojega je lako rezati ili kidati bez rizika od pucanja.

Konstrukcija žljeba, pri zatvaranju postolja kanalice poklopcem, nudi pouzdan i siguran spoj, a poklopac se može sa lakoćom odvojiti bez rizika od oštećenja profila. Također u ponudi MALPRO programa su i poklopci podnih kanalica u boji drva kojima uspješno možete zamjeniti kutne letve.

Pogodne su za pokrivanje svih vrsta izoliranih kabela i vodiča

Plastične kanalice MALPRO dizajnirane su da pokriju i mehanički zaštite kabele i vodiče za unutrašnju električnu instalaciju. Njihove dimenzije pogodne su za pokrivanje svih vrsta izoliranih kabela i vodiča, bilo naponskih ili komunikacijskih, a kako bi se osigurala njihova zaštita od utjecaja vanjske okoline.

Kanalice su izrađene od otpornog PVC-a:

  • nivo zapaljivosti B (vatrootporni materijal sa UV filtrom)
  • mogu se koristiti za baze s nivoom zapaljivosti od A do C3
  • za primjenu unutar temperaturnog raspona -5 °C do 60°C
  • visoko mehanički i kemijski otporne

Mogu se lako rezati ili piliti bez rizika od lomljenja. Struktura poklopca i utora osnove osigurava pouzdano i sigurno zatvaranje, poklopac se može lako ukloniti bezbroj puta bez rizika da će se profil oštetiti i tako ograničiti njegova funkcija.

U bijeloj boji i svim dimenzijama (vidi katalog) dostupne su za promptnu isporuku sa našeg lagera, dok se u tri nijanse smeđe i sivoj boji mogu dobiti po narudžbi.

MALPRO-plasticne-kanalice-2019

Naš asortiman Arnocanali koji se sastoji od PVC i aluminijskih kanala može se pohvaliti nebrojenim prednostima ugradnje (zid, pod, strop, pod-pod, spušteni strop) i raznim veličinama profila, s jednim ili više odjeljaka koji omogućuju pravilno odvajanje linija u skladu sa svim regulatornim standardima . Uz to, svaki profil je dizajniran za broj kabela prema zahtjevima kupca. Mogu biti opremljeni modulima i razvodnim kutijama.

Asortiman industrijskih kanala Arnocanali sastoji se od serije u Pvc-u, Pvc-a M1 i serije od čelika. Obje su opremljene s bezbroj dodataka koji omogućuju bilo koju vrstu instalacije. Na temelju okruženja u kojem se upotrebljavaju (petrokemija, automatizacija, off-shore platforme, obnovljivi izvori energije itd.), možete odabrati PVC ili čelične trase. Svi su sustavi prikladni za zidne, viseće ili podne instalacije. Oni su u skladu s europskim propisima i certificirani su od glavnih međunarodnih agencija koje proizvodu daju maksimalnu pouzdanost.

arnocanali web 03-02